image

“DAHA ÖNCE DERME ÇATMA BİR BİNADA FAALİYET GÖSTERİYORDUK”

Batman Rehber Gazetesi yöneticileri İtfaiye Müdürü Mizbah Akboğa’yı yeni binalarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bir süreden beri faaliyetlerini yeni binada sürdürdüklerini vurgulayan Akboğa, “Mayıs başından bu yana faaliyetlerimizi burada yürütüyoruz. Yeni modern binamızda… Daha önceden Batman Makine İkmal ve Bakım, Onarım Müdürlüğü içerisindeydi. Bağımsız bir yer değildi. Birimler karışık kullanılmaktaydı. Derme çatma bir binaydı. Bu yeni modern binayı gelmemizle iyi bir seviyeye geldik. Bundan sonra daha iyi seviyelere gelmek için uğraşacağız.” İfadelerini kullandı.

“YENİ BİNAMIZDA EĞİTİM SALONU OLUŞTURULDU”

Yeni binalarında personele yönelik eğitim veren bir salonlarının da bulunduğunu belirten Akboğa, “Yeni binamızda eğitim salonu oluşturuldu. Gerekli ekipman ve donanımlar temin edildi. Hizmet içi eğitimler bizim için çok önemli. Vakaların hangi sıklıkta olacağını bilemeyiz. Fakat biz sürekli buna hazırlıklı olmalıyız.” Diye konuştu.

Yeni bir itfaiye şubesi kurmak için çalışmalarının sürdüğünü belirten Akboğa, “İlçe otogarında İtfaiye Müdürlüğü binası, Şevket Başak Camii yakınında Belde Şubesi ve İluh olmak üzere 3 şubemiz mevcut. Hasankeyf yolu üzerinde yer araştırması yapıyoruz. O civarda yer temin edebilirsek 4 veya 6 araçlık bir itfaiye şubesi kurmayı düşünüyoruz.” Dedi. M. ŞERİF DURMAZ

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *