image

Kano Yarışması başta olmak üzere, dalgıç ekiplerinin derin dalış gösterisi, doğa yürüyüşü, dağcılık ve çadır kampı etkinlikleri büyük ilgi gördü. Hasankeyf’e renk katan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, gözleri üzerine çevirdi.

 Hafta sonu 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivali kapsamında yapılan gösterileri AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdülvahap Kusen, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Türkiye’nin tanınmış isimleri, ilçe halkı ve Batman’dan giden binlerce ziyaretçi takip etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı Kano yarışması, dalgıç ekiplerinin gösterisi, dağcılık, doğa yürüyüşü ve çadır kampı faaliyetleri her kesimden iyi not aldı. 

  “TÜRKİYE’NİN ÖRNEK İLİ OLACAĞIZ”

 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivaline renk katan bütün gençleri tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Türkiye’de örnek bir il olacaklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “İl Müdürlüğümüzün düzenlediği dağcılık, kano, doğa yürüyüşü, kamp faaliyetleri ve derin dalış gösterilerinde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’e ve bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kurum olarak kentin tanıtımı için her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Gençlerimiz festivalde güzel işler çıkardılar. Batman’ımızın güzide ilçesi Hasankeyf’i turizmin merkezi yapmak için elimizden geleni yapacağız.  Çünkü Antik Kentimiz Hasankeyf’te daha keşfedilmemiş birçok yeri var. Hasankeyf kalemiz bile dünyanın harika merkezlerinin başında geliyor. Hasankeyf’i görmeyen insan çok şey kaybetmiş sayılır.” diye konuştu.  HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *