image

Bölgesel trenlerdeki konforun artırılması çalışmaları kapsamında hizmete giren, 4 vagonlu ve 262 kapasiteye sahip raybüste, engelliler için 2 tekerlekli sandalye bölümü, engelli tuvaleti, klima ve ergonomik koltuklarla vatandaşlara konforlu yolculuk imkanı sağlanıyor.

Tören sonrası açıklamada bulunan AK Parti Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Bugünün Batman ve Batmanlılar adına beklenilen   güzel bir günün olduğunu söyledi.
Özdemir, "2019’dan bu güne takip ettiğimiz bir süreçti aslında. Bizim standardı yükseltilmiş Batman-Diyarbakır arası vatandaşlarımızı konforlu, hızlı ve rahat bir yolculuk yapmak için özellikle sayın ulaştırma bakanımızdan, genel müdürlüğümüzden ısrarla vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda talep ettiğimiz bir hizmetti. Bugün bu hizmete Diyarbakır ve Batman ulaşmış oldu. Bizim açımızdan sevindirici olan bu güne şahitlik ettik. Katkısı olan sayın bakanımıza, genel müdürlüğümüze, bölge müdürlerimize ve burada çalışan personellere teşekkür ederim ama bizim daha da beklentilerimiz devam ediyor. Hem mesafenin daha hızlı bir şekilde kat edilmesi için iyileştirmelerin devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Özellikle de Batman merkezinde geçen hat üzerinde zaman zaman kazalara maruz kalıyoruz. Onunda mutlaka hızlı bir şekilde hem bölge müdürümüz buradayken hem de bakanımızda süreci takip ediyor. Bunlarla ilgili beklentilerimizi de ifade etmek istiyoruz’ ‘dedi.
AK Parti Batman İl Başkanı A Akif Gür ise "Diyarbakır Batman arası artık daha konforlu bir şekilde seyahat edilebilecek. Aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın da rahatça seyahat edebileceği bir seyahat olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline layık olan Batmanımıza da hayırlı olsun. "diye konuştu. Vatandaşlar ise hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek yetkililerle teşekkür etti.
ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *