image

Batman Şehir Stadyumunda yapılan Petrol Spor - Sancaktepe Spor Karşılaşmasında, Batman Petrolsspor, rakibini 2-1 yenerek ikinci lige bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmada hazır bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindekiler, Petrolspor’a olan desteklerini yenilediler.

“PETROLSPOR’UMUZ İKİNCİ LİG YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”

Karşılaşma sonrası basına duygularını paylaşan Şahin, “ Merkez İlçe Teşkilatımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte Petrolspor’un maçını izlemeye gittik. Petrolspor’umuz ikinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bugün de galibiyet serisine yeni bir galibiyet ekledi. Tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem oynayacağı her yedi maçı da alarak ikinci lige yükselecektir. Bunu böyle temenni ediyor ve görmek istiyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.

“PETROLSPOR’U DESTEKLEYELİM, GENÇLERİMİZİ DESTEKLEYELİM”

Petrolspor’un yanında olduklarını vurgulayan Şahin, “ HÜDA PAR olarak Petrolspor’umuzun yanındayız. Batman halkımıza çağrımız da Petrolspor’u destekleyelim, gençlerimizi destekleyelim. Batman’ımızın tanınması ve spor alanında gençlerimizin sahiplenilmesi açısından destek önemlidir. Tekrar Petrolspor’umuza başarılar diliyoruz” dedi. ŞEVKİ ASLAN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *