image


Batman Karayolları Müdürlüğü( Karayolları 97. Şube Şefliği) tamamlanmayan, eksik çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Özellikle sürücülerin mağduriyetine yol açan Hasankeyf-Gercüş arasındaki tünellerin bitirilme çalışmalarının hızlandırıldığı belirtilen açıklamada, “Hasankeyf-Gercüş arasındaki tünellerin eksikleri tamamlanıyor. 2022 yılının ilk yarısında hizmete girecektir.” İfadeleri kullanıldı.

BATMAN-HASANKEYF VEOSB YOLLARINA 2022’DE BAŞLANACAK

Diğer bir yol çalışması olan Batman-Hasankeyf ve OSB yolları hakkında da yapılan açıklamada, “Batman-Hasankeyf ve OSB yolunun birlikte ihale süreci tamamlandı. 2022 yılında başlanması programı yapılmıştır.” Denildi.

PETROL CİTY AVM ÖNÜORTA REFÜJÜ TEL-ÇİT KORKULUK İLE KAPATILACAK

Kazalara davetiye çıkaran ve geçen gün karşıya geçmeye çalışan bir bayanın araç çarpması sonucu hayatını kaybetmesiyle gündeme gelen Petrol City AVM’nin önündeki yolla ilgili olan projelerinden de bahseden Karayolları yetkilileri, “Yakın zamanda hizmete giren Petrol City AVM önü orta refüjü tel-çit korkuluk ile kapatılma çalışmaları devam etmektedir. Hedef, birkaç gün içinde bitirmektir. Amaç ise yaya kazalarının önlenmesi ve yayaları yaya geçidine yönlendirilmesidir.” İfadeleri kullanıldı.

Kış hazırlıklarından da bahsedilen açıklamada, “Kış programları kapsamında gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştır. Rutin bakım ve onarım çalışmalarımız ise devam ediyor.” denildi. M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *