image

Kaymakam Murat METE ve beraberindeki ilçe heyeti Çalışırlar Köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı ve köylü vatandaşlar tarafından karşılandı.  Kaymakam Mete köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtardan köyün sorunlarını yerinde dinleyerek, imkânlar dâhilinde çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdi. Vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı da kendilerine teşekkür etti.

Kaymakam METE’ ye ziyaret esnasında İlçe Jandarma Komutan Vekili Yzb. İlhan EVCİMEN, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hürriyet BOZKURT, İlçe Özel İdare Müdürü Cuma AYDIN, Milli Eğitim Müdürü Veysi BOZKURT, Şantiye Şefi ve İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin YILMAZ, İsmet ÇELİK ve Yahya KARABAŞ  eşlik etti.

Akabinde Kaymakam METE, Çalışırlar İlkokulunu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından karşılanan Kaymakam METE, okulda eğitim gören öğrenciler ile sınıflarında bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere kitap hediye etti. Ziyareti esnasında idarecilerden okul durumu ile ilgili bilgi alırken, öğretmenlerle ile öğretmenler odasında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. M. EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *