image


Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, kentin gelişen bölgelerinden Emekli TOKİ’de sorunların tespitine ilişkin bir dizi görüşme ve ziyaret gerçekleştirdi.

“Yerel Sorunları Tespit ve Çözüm İçin Takip” adlı proje kapsamında çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, son ziyaretlerini Emekli TOKİ Kardelen Mahallesi’ne yaptı.

HÜDA PAR heyeti, Emekli TOKİ Camisi müdavimleriyle buluşup bir müddet sohbet ettikten sonra esnaf ziyareti yaptı, ziyaretlerde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen ve ziyaretlerde kendilerine iletilen talep ve sorunları tek tek not alan HÜDA PAR heyeti, sorunların çözümü için bir an önce adım atılması gerektiğini belirtti.

Vatandaşlardan kendilerine aktarılan birçok sorunun olduğunu vurgulayan Durmaz, “Emekli TOKİ yerleşkesinin en önemli ihtiyaçlarından biri okuldur. Emekli TOKİ’de Milli Eğitim Müdürlüğüne ait arsa var, bu arsa caminin hemen yanındadır. Milli Eğitim gerekli hazırlıkları yapıp okul ihtiyacının karşılanması için girişimlerde bulunmalıdır.” dedi.

PTT şubesinin olmayışından doğan mağduriyetlere değinen Durmaz, “Emekli TOKİ, merkeze uzak bir mahalledir. Her geçen gün göç almaktadır. Buralardaki vatandaşlarımız, ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmelidir. Ancak PTT şubesi ve ATM’nin olmayışından dolayı vatandaşlar mağdur olmaktadır. Bu bir eksikliktir. Çünkü PTT şubesi bir gerekliliktir.” şeklinde konuştu. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *