image

Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan karar doğrultusunda örgün ve yaygın tüm resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarında haftada 5 gün yüz yüze eğitime geçiş startı verildi. 

Yeni hizmet binası tamamlanarak eğitim ve öğretim faaliyetine başlanan Atatürk Ortaokulunda düzenlenen programa; Kaymakam Eyyüp GÜNGÖR katılarak ilk ders zilini çaldı. Kaymakama İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nezir SEVİM, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus DEMİR ve Okul Müdürü Sıddık AKTİN eşlik etti. 

Etkinlikte konuşan Kaymakam GÜNGÖR: ‘’ Yaklaşık iki yıldır acı deneyimlerine tanık olduğumuz pandemi süreci ne yazık ki eğitim ve öğretim faaliyetlerini de etkileyerek öğretmen ve öğrencilerimiz eğitim yuvalarından uzak kaldılar. Bu yıl okullarımızın bir daha kapanmaması en büyük temennimizdir. Ümit ediyorum ki salgın tedbirlerine riayet edip aşılarımızı yaptırarak salgına; okullarımızın kapanma fırsatını bir daha tanımayacağız. Bu temenniler ile 2021-2022 Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm ülkemizde hayırlı olmasını, öğretmenlerimize kolaylıklar ve öğrencilerimize Allah’tan zihin açıklığı diliyorum. ‘’ diyerek sözlerini noktaladı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *