image


Çarşıda halk arasında ayakçılar pasajı olarak adlandırılan pasajın yenilenme çalışması bir türlü bitmiyor. Kendilerine geçici yer de verilmediği için haftalardır iş yapamayan esnaf restorasyon çalışmasının bir an önce bitmesini istiyor.

Telefon piyasasının ilk burada başladığını belirten pasaj esnafı, buranın ilimizin en yoğun ve işlek yerlerinden olmasına rağmen daha önceden başlatılan dekorasyon ve yenileme çalışmasının çok yavaş ilerlediğini dile getirdi.

Geçimini pasajdan sağlayan esnafın bir kısmı tezgâhını kapatırken bir kısmı da tezgâhını çarşıda başka dükkânların önüne taşımak zorunda kalmış durumda.

Ayakçılar Pasajı esnafı, yenileme çalışmalarının, Kurban bayramından önce bitirileceğini belediye yetkilileri tarafından kendilerine söylendiğini ama kurban bayramının üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen çalışmaların daha bitmediğini ifade ederek, bu sürecin uzatılmaması gerektiğini belirttiler.

Mağdur olduklarını belirten esnaf, yenileme çalışmalarının hızlandırılması ve yetkililerin bu konu üzerinde durmaları gerektiğini söyledi. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *