image


Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 07-14yaş arasındaki tüm çocuk ve gençleri Gençlik havuzlarında verilen yüzmekurslarına katılmaya davet etti.

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte nehir, göl, dere veçaylarda çocukların kesinlikle yüzmemesini ve bünyelerindeki yüzme kurslarınakayıt yaptırmalarını isteyen Özperk, yeni boğulma vakaları haberlerini duymakistemediklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Yaz ayı boyunca yüzme kurslarıkayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu kurslarımızakatılım sağlamaya davet ediyoruz. Bu yıl boğulma vakalarını kesinlikle duymakistemiyoruz. Hiçbir anne ve baba evladını kaybetmesin. Bunun için yüzmekurslarımıza büyük önem veriyoruz. Bütün kurslarımız ücretsizdir. ‘YüzmeBilmeyen kalmasın’ projemiz yaz mevsimi boyunca devam edecektir. Şu anda 3farklı havuzda eğitimlerimiz uzman personeller tarafından verilmektedir.” diye konuştu.


KAYITLAR BİNİ GEÇTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik YüzmeHavuzu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Teknik ve Mesleki Lisesi yarı olimpik YüzmeHavuzu ve 19 Mayıs Gençlik Merkezinde bulunan Portatif yüzme havuzlarında yüzmekurslarına katılım sağlayan öğrenci sayısı bini geçti. Toplamda 30 antrenörlehaftanın 5 günü farklı seanslarda verilen yüzme kurslarında, kayıtlar sezonsonuna kadar devam edecek.  ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *