image


Çamlıtepe Mahallesi Jiyan (Yaşam) Parktaki tesisin, Belediye Veteriner Müdürlüğünün ilaçlama deposuna dönüşmesi mahalle sakinlerinden de tepki görüyor.

Çamlıtepe Mahallesi Jiyan parktaki tesisin depo yerine kütüphaneye dönüşmesini isteyen semt sakinleri; “Belediye Veteriner Müdürlüğünün ilaçlama deposu olarak kullanılan bu alanın kütüphaneye dönüştürülmesini istiyoruz. Genç nüfusa sahip İlimizin en büyük ihtiyaçlarından biri de kütüphane… Belediye tarafından bazı parklarda kütüphane sayısını artırılması ilimizin eğitimine ve gençlerine önemli bir katkı sağlayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri, “Söz konusu alanın Belediye Veteriner Müdürlüğü'nün ilaçlama deposu olarak değil, kütüphane olarak hizmet vermesi daha faydalı olur. Eğitime duyarlı Sayın Valimiz Hulusi Şahin’den tek isteğimiz; Yaşam Parkta güvenliği ve personeli hazır olan bu binanın kütüphaneye dönüştürülmesidir. Batman’da kütüphane sayısı az gelmekte ve çözüm üretilmesi konusunda destek bekliyoruz” dediler. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *