image


Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Salih Özcan ve gazetemizin yazarlarından Sadullah Aydın Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’yı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Aslanlı kurumun çalışmaları hakkındaki sorulanları yanıtladı. Gazetemizin yazarı Sadullah Aydın son yayınlanan “Kaçak Yolcu” isimli eserini imzalayarak kendisine hediye etti.

Batmanlı yazarların yayınlanan her bir eserinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Aslanlı; “Bugün yine Batmanlı yazarlarımızın yeni bir eseri ALLAHA şükür elimize ulaştı. İki gün içinde kitabı okuyup değerlendirmesini yapacağım. Batmanlı yazarlarımız bir eser çıkarıyorsa ve gençlerimize bir ışık oluyorsa bu bizi mutlu ve mesut edecektir. Kapak sözlerine baktığım kadarıyla gençlerin çok rahat okuyabileceği ve çok faydalı olabileceği bir kitaptır. Özellikle Kuran’da birkaç ayetle kısıtlı olan Hz. Yunus hayatı bu eserle hakkındaki bilgi hazinemiz genişleyecektir.” İfadelerini kullandı.

Bilginin ana kaynağının kitap olduğunu vurgulayan Aslanlı, “Akıllı telefon ve sosyal medya kullanılan bir çağdayız. Şunu iyi bilmeliyiz bilgi internette dijital ortamda bulamadığını kitapta buluyorsun. Bilgi bütünlüğünü ancak kitapta bulabiliyorsun. Gençlerin bilgi bütünlüğünü oluşturması için o kitabı alacak ve okuyacak.  Aksi takdirde bütün bilgiler eksik kalıyor. Kendimizi akıllı telefonla kandırmayalım bilgi bütünlüğünü ancak kitapta bulabiliyorsun. Kısaca “Bilgi bütünlüğünün kaynağı kitaptır” sloganı yeterlidir.”  Dedi. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *