image


Diyanet İşleri Başkanlığınca "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle din görevlilerine yönelik düzenlenen "Hafızlık Yarışması" kapsamında il birincileri belirlenmesinin ardından Hafızlık Yarışması bölge finali 7 Haziran’da online olarak gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen Hafızlık Yarışması'nın Adıyaman’da gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen 1.Bölge finaline; Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Batman, Şanlıurfa, Gaziantep, ve Malatya ve Elazığ’da birinci olan din görevlileri katıldı.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmesi sonucunda Batman Kozluk İlçe Müftülüğü Dere Köyü Yeni Mahalle Camii İmam Hatibi Murat Ocak bölge birincisi oldu.

Bölge birincisi olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Ocak’ı tebrik eden Batman İl Müftümüz Turgut Erhan, 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek "17. Erkek Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Yarışması Finali"nde başarı temennisinde bulundu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *