image

Kudüs direnişinin ilk gününden beri Müslüman Filistin halkının direnişini desteklemek, Siyonist rejimin katliamlarını telin etmek için bir dizi etkinliğe imza atan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı bu defa Gülistan Caddesinde resim sergisi açtı. “ Kudüs’ün Rengi” ismiyle açılan resim sergisi iki gün sürecek.

Sergiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif

Durmaz, “Siyonist işgal rejiminin yaptığı katliamları duyurmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malum Batman'ın 5 farklı yerinde kitlesel basın açıklaması programları yaptık. Elhamdülillah çok yoğun katılımla geçti, katılan herkesten Allah razı olsun. Son çalışmamız, Kudüs'ün Rengi temalı resim sergisidir. “ dedi.

GÖNÜLLÜ RESSAMLAR RESİM ÇİZECEK

Sergilerinin salı günü saat 18.00'e kadar Gülistan Caddesi girişinde devam edeceğini vurgulayan Durmaz, “ Sergide ressamlar tarafından çizimler olacak. Kudüs, Mescid-i Aksa ve direniş ile ilgili resim yapabilecek gönüllü ressamları da bekleriz. Kudüs sevdalısı Batmanlı hemşehrilerimizi resim sergisine davet ediyoruz. Bu gibi çalışmalarda amacımız, ilk kıblemiz Mescidi Aksa ve Kudüs ile ilgili bir şuur oluşturmaktır. Bu şuur Müslümanları bir araya getirecek bir şuur olacaktır Allah'ın izniyle.” Dedi.

M. EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *