image

Bibörek ve geleneksel lezzetleri modernlikle buluşturan Ahyar Baklava, Batman’ın yerel markaları ve şimdilerde Türkiye’nin birçok iline bayilik vererek hızla büyüyor.
Yeni şubelerini Gültepe Mahallesi’nde açan Murat Tarhan: “Bibörek, klasik Adana böreği olarak geçiyor aslında ama biz bu geleneksel lezzeti tamamen organik ve el yapımı olan; doyulmaz kaşar peynir, has tereyağı ve incecik kıtır baklava yufkasıyla daha da lezzetlendirdik. İlk şubemizi GAP Mahallesinde açtık. Kısa zaman sonra Bibörek’in damak çatlatan lezzeti bırakın Batman’ı çevre illerde bile konuşulur oldu. Şimdi Siirt, Şırnak, Cizre ve Samsun ile birlikte toplam 6 bayimiz var. Yeni açtığımız Gültepe şubesi ise 8. oldu” dedi. 
Bibörek ve Ahyar Baklava markalarının ortağı Ferit Tarhan ise: “Bizi tercih eden misafirimize daha iyi hizmet vermek için tüm inancımızla şubeleşmelerimize hızla devam ediyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin bir an önce bitmesini ve misafirlerimizle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. Şimdilik paket servislerimiz Batman’ın tüm mahallelerine kadar gidiyor” dedi. AHMET KÖLGE

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *