image

BATMAN’IN EN İYİ ATLETLER BELLİ OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonunun ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ kapsamında merkez ve 5 ilçede binlerce sporcunun katılım sağladığı il şampiyonası sona erdi.

Toplamda yaklaşık 2 bin sporcunun katılım sağladığı şampiyonanın elemelerinin ardından, finalde 300 sporcu yarışmaya hak kazandı.

Grup müsabakalarında derece yapacak sporcular, daha sonra 11 Nisan 2020 tarihinde Eskişehir ilinde yapılacak yarı finallere katılım sağlamaya hak kazanacak.

“ATLETİZM HAK ETTİĞİ YERE GELİYOR”

Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ kapsamında yaptıkları il şampiyonasının başarılı geçtiğini ve katılımın kendilerini memnun ettiğini söyledi. Başkut; “İl şampiyonamızı büyük bir başarıyla bitirdik. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve okullarımızla koordineli bir şekilde çalıştık. Şimdi ’de 14 Mart 2020 tarihinde ilimize gelecek 11 ilin sporcularıyla dereceye giren sporcularımız yarışacak. Onun hazırlıklarını yapmaya başladık. Emeği ve katkısı olan herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *