image

Batman Merkezi mahalle Muhtarları Batman Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek Muhtarlık işleri Müdürlüğü hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya ile bilgi alışverişinde bulundu. 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, Batman Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne gelen mahalle muhtarları ile görüşerek, mahalleleriyle ilgili dilek, talep ve şikayetlerinin not alındığını, sorunların çözümü noktasında ilgili belediye birimleri ile irtibat gerçekleştirerek gerekli adımların atılmasını sağladıklarını ifade etti. 

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, muhtarların mahallelerindeki halkın temsilcileri olduğuna dikkat çekerek: “Vatandaşlarımızın mahalle muhtarları aracılığıyla bize daha  kolay ve  hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dile getirmeleri amacıyla Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü kurduk. 45 mahalle muhtarımızla imkanlar ölçüsünde görüşerek, mahallelinin sorunlarını çözmek için üstün gayret ve çaba sarf ediyoruz. Belediye olarak tüm birimlerimiz koordinasyon halinde olup sorunları koordinasyon içerisinde çözmek için çaba gösteriyorlar. Bizlerde seçilmiş insanlarız. Muhtarlarımız da öyle. Onlar bizim için çok değerlidirler. Bugün gördük ki onların da Belediyemiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüze gelerek Belediyenin Batman genelinde başlattığı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirmeleri bizleri mutlu ediyor. Muhtarlar bizlerin mahallelerdeki gözümüz ve kulağımızdır. Muhtarlarımızla Batman’ın güzelliği için birlikte çalışacağız” dedi. MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *