image

 

Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BASİMMO)Yönetim Kurulu, HÜDA PAR’ı ziyaret ederek, Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr.Aydın Gök’e “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BASİMMO), Başkanı Servet Kurt ve yönetim Kurulu üyeleri Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanlığı’na “iade-i ziyaret”te bulundu.

Kurt ve BASİMMO heyetini Bağımsız aday Dr.Aydın Gök, İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve parti yetkilileri karşıladı.

Ziyaret sırasında söz alan BASİMMO Başkanı Servet Kurt, HÜDA PAR’ın kongre sonrası ziyarete gelemediklerini belirterek, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Kurt, Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr.Aydın Gök’ün adaylığının hayırlara vesile olmasını dileyerek, başarılar diledi. Seçimlerin Batman ve memleket için huzur, sukunet ve barış ortamında geçmesini diledi.

% 10’luk baraj zulüm barajıdır

Bağımsız Milletvekili Adayı Dr.Aydın Gök, ziyaretlerinden dolayı Kurt ve BASİMMO heyetine teşekkür etti.

GÖK, seçimlerin Batman ve ülke açısından huzur ve sukunet içinde geçmesini dilediklerini belirterek, “% 10’luk baraj zulüm barajıdır. Bunun kalkması lazımdır. Kürt sorununun çözümü ve ana dil ile ilgili HÜDA PAR’ın parti programında ve en son yapılan çalıştayda 28 maddelik sonuç bildirgesine kimsenin itiraz edemeyeceğini düşünüyorum. Biz, iki kurucu asli unsurdan biri olan Kürtlerin haklarının verilmesi noktasında, Kürtçenin 2. Resmi dil ilan edilmesi, anadilde zorunlu eğitimi savunuyoruz ve bunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *