image

 

İzmir’den açık arttırmayla satın alınarak Batman’a getirilen 1 ton 200 kilo ağırlığındaki Orkinos balığı görenleri hayrete düşürdü.

İzmir’den satın alınarak Batman’a getirilen 1 ton 200 kilo ağırlığındaki dev Orkinos balığı görenleri şaşırttı. Boyu 3 metre olan balığın kilosunun 15 TL’den satılacağı öğrenildi.

Dev Orkinos balığı hakkında açıklamada bulunan balık satıcısı Mehmet Toy , “İzmir’den Batman'a getirdiğimiz 1 ton 200 kilo ağırlığındaki dev Orkinos balığını açık arttırmayla satın aldık ve dükkânımızda satışa sunduk. Vatandaşların balığa gösterdiği yoğun ilgi bizleri sevindirdi. 3 gün boyunca sergileyip daha sonra verilen siparişler doğrultusunda keseceğiz. Şu an itibari ile 1 ton 200 kilo. Kilosunu 15 TL'den satışa sunduk. Dünya genelinde en çok tüketilen balık Orkinos balığıdır. Kalp ve çocuk gelişimi için bire bir olan dev Orkinos’u,   Batman’a farkındalık oluşturmak için   getirdik.” diye konuştu.

Dev orkinos balığını Batman’da ilk kez gören Batmanlıların ise şaşkınlıkları yüzlerinden okundu. Balıktan almak isteyen vatandaşlar şimdiden kilo ile sipariş verirken, bazı vatandaşlar ise balık ile   hatıra fotoğrafı çektirdi .(İLKHA)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *