image

Batman Medical Park Hastanesinde Batman Petrol Spor Sponsorluk Lansmanı düzenlendi. Batman Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yavuz Selim BAŞ tarafından Batman Petrol Spor Eski kulüp Başkanı Ekrem KONAÇ ve Yeni Kulüp Başkanı İrfan YURTTAŞ Sponsorluk Lansmanı adı altında Kahvaltıda ağırlandı.

Basın Mensuplarının da katılımı ile gerçekleşen Sponsorluk Toplantısında açıklamada bulunan Yavuz Selim Baş , “Batman Medical Park Hastanesi olarak 2018-2019 sezonunda Petrolspor’ a isim sponsoru olduk. Sponsorluk kapsamında sağlık hizmetleri dahil birçok desteğimiz bulunmaktadır. Kurum olarak Petrolspor’ un yönetiminin kimde olduğu, başarı durumundan ziyade, takımı Batman’ın 70 yıllık geçmişiyle değer olarak görüyoruz ve bu minvalde bu sezon destekliyoruz. Bu anlaşmanın bundan sonraki dönemde diğer kurumlara örnek olmasını temenni ederiz.” İfadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan Yeni Kulüp Başkanı İrfan YURTTAŞ da Petrol Sporu iyi bir yere getirmek istediklerini, bunun için yetkililerin, kurumların ve halkın desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek destek çağrısında bulundu. Yurttaş, Medical Park Hastanesine de isim sponsorluğundan ötürü teşekkür etti. ŞEVKİ ASLAN

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *