image

Batman İşkur İl Müdürlüğü, Organize Ettiği Ve Türkiye’de Bir İlk Olan   “Bin Genç, Bin İşveren İstihdam Buluşması ” Projesi  açılış törenine  Batman’daki iş dünyasından yoğun katılım bekliyor.

                Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 26Mart Perşembe günü saat 14.00’te Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan “BİN GENÇ, BİN İŞVEREN İSTİHDAM BULUŞMASI” projesi açılış törenine yoğun katılım bekleniyor. Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK,  Vali Azmi ÇELİK, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret YAZICI ’nın yanı sıra proje ortakları ve Batman İş Dünyasının yoğun katılımı bekleniyor.

                Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim EVİZ ‘’Gençlerin İş Hayatına Katılım Provası olan bu projemiz Batman İş Dünyası için ve iş hayatına yeni atılacak gençlerimiz için farklı bir bakış açısı, gençlerin nitelik kazanması ve işverenlerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamasını sağlayacaktır. İlimiz için bu anlamlı ve faydalı projenin açılış törenine tüm halkımız davetlidir.’’ Dedi. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *