image

Oturdukları evin bahçe duvarından atlamak isteyen 13 yaşındaki Muhammet Emir Turan duvarda bulunan demir korkuluklara takıldı. Sol omuzuna saplanan demir korkuluk 112 sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ile Batman Bölge Devlet Hastanesine getirildi.

Hastanede hızlı bir şekilde yapılan operasyonla Emir’in omuzuna saplanan demir korkuluk başarıyla çıkarıldı. Olayı duyunca şaşkına döndüğünü söyleyen baba A.Gaffur Turan çok korktuğunu fakat yapılan acil müdahale ile çocuğunun hayati tehlikesini atlattığını, bundan dolayı rahat bir nefes aldığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

SAKIN BÖYLE ŞEYLER YAPMASINLAR

13 yaşındaki M. Emir Turan ise şöyle konuştu, “Marketten geliyordum. Daha kısa bir sürede eve yetişeyim diye düşünmüştüm. Bahçe duvarının üzerinde bulunan demirlerden atlamakla yanlış bir davranışta bulundum. Korkunç bir acı yaşadım ve çok korktum. Beni acilen hastaneye yetiştiren ve hastanede ameliyatımı gerçekleştiren doktor ve personellere çok teşekkür ediyorum. Çocuklara buradan seslenmek istiyorum ‘sakın böyle tehlikeli şeyler yapmasınlar.” AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *