image

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine kurban etlerini ulaştırmak için hazırlıklarını tamamlayan Umut Kervanı, Kurban Bayramı'nda "Kurbanlarınız Umut Olsun" sloganıyla çalışmalarına başladı. 

Umut Kervanı'nın kurban çalışmaları hakkında bilgi veren Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Umut Kervanı olarak başta ülkemizin dört bir yanında olmak üzere, Asya, Afrika, Yemen ve Filistin'de kurban kesmek isteyen hayırseverlerimizin kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz. "dedi.

"BU YIL KURBAN BAĞIŞ BEDELİNİ 900 TL OLARAK BELİRLEDİK"

Kurtaran, "Hayırseverlerimizden gelen kurbanları kestikten sonra paylara ayırarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında yıl boyunca sofralarında et görmeyen yetimlerin, ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kurban etlerini ulaştırarak bayramda yüzlerinin tebessüm etmesine ve sevinçlerine ortak olmak istiyoruz. Bu vesileyle hayırseverlerimize seslenerek kurban vekâletlerini iyilik kervanı olan Umut Kervanı'na vermelerini istiyoruz. Bu yıl kurban bağış bedelini 900 TL olarak belirledik. Yurdumuzun dört bir tarafında, hijyenik bir ortamda kurbanları keserek ve paylara ayırarak paketleyip daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi, yetim ailelere ve medrese talebelerine bu etleri ulaştıracağız. Hayırseverlerimiz kurban vekâletlerini ve her türlü bağışlarını; banka hesaplarımızdan, www.umutkervani.org.tr sitemizden, online ödeme sistemiyle internet üzerinden ya da Umut Kervanı merkezlerimize gelerek makbuz karşılığında ödeme yapabilirler." şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ        

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *