image

 

Batman’da sağlık çalışanları, Sağlık-Sen tarafından 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi.

Sağlık-Sen Batman Şubesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kentteki sağlık personelleri ve aileleri düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi. Programa kamu hastanelerindeki yöneticiler, sağlık personelleri ve aileleri katıldı.

Yaptıkları etkinlikle ilgili bilgi veren Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, “14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle üyelerimiz, sağlık çalışanları ve aileleriyle daha rahat bir ortamda bir araya gelmek istedik. Çünkü sahada halkımıza hizmet verirken ciddi bir şekilde yıpranan, ailelerinden uzak kalmak zorunda kalan sağlık çalışanları en azından bugün vesilesiyle aileleriyle keyifli bir ortamda buluşsunlar dedik. Bu vesileyle tüm arkadaşlarımızın tıp bayramını kutluyoruz.” dedi.

Sağlık çalışanlarının en fazla yıpranan kesimlerden olduklarını vurgulayan Seven, “Bu anlamda sağlık çalışanlarının yıpranma payının bir an önce teslim edilmesi gerektiğini düşünüyor ve hükümete bu çağrıda bulunuyoruz. Aynı zamanda sağlık çalışanlarının döner sermayelerinin emekli kesintisine yansıtılmasını talep ettik ve bu talebin arkasında duracağımızı belirtiyoruz.” diye konuştu.  

 

Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *