image

Havaların ısınması ile birlikte vatandaşların parklara ilgi göstereceğini belirten HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, il merkezindeki bazı parkların uyuşturucu bağımlısı gençlerin mekanı haline geldiğini aktardı. Konu ile ilgili gazetemize konuşan Durmaz, “Parklar, vatandaşlarımızın rahatı ve istirahati için yapılan dinlenme yerleridir. Parklara her yaştan vatandaşlar gidebiliyor. Aynı zamanda aileler de parklara gidip orada dinleniyor ve zaman geçiriyorlar. Havaların ısınmasıyla birlikte parklara gidenlerin sayısında doğal olarak artış oluyor. İl merkezimizdeki bazı parkların, madde bağımlısı gençlerin mekânı haline geldiği yönünde şikâyetler alıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“PARKLARIN GÜVENLİĞİ GÖZDEN GEÇİRİLMELİ”

Park güvenliklerinin gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Durmaz, “Bu konuda tedbirlerin ve önlemlerin artırılması ve parklardaki güvenliğin gözden geçirilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın bizler aracılığıyla gündeme getirdiği bu konuya, mülki amirler başta olmak üzere yetkili ve ilgili kurumların duyarsız kalmamalarını istiyoruz. Parkların, güvenilir ve ailelerin rahatça zaman geçirilebileceği mekânlar haline getirilmesi için özenle ve hassasiyetle bu konunun üzerinde durulmalıdır.” Şeklinde konuştu.

“GENÇLERİ UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRACAK GİRİŞİMLERE ENGEL OLUNMALI”

Konuşmasının devamında Durmaz, “Gençlerin madde bağımlısı olma konusu hepimizi yakından ilgilendiriyor. Zira söz konusu gençlerimizdir, gençlerimizin geleceğidir. Gençlerimizi uyuşturucuya alıştıracak ve onları madde bağımlısı yapacak her türlü girişime engel olunmalıdır. Madde bağımlısı gençlerin bu illetten kurtulması, toplum olarak hepimizin sorumluluğu altındadır. Bu konuyla alakalı atılacak adımlara ve uygulanacak projelere destek vermeye hazırız.” Dedi. MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *