image

 Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK ve Şube Müdürü Edip ALTUN,  Ahmet Bozyiğit İlkokulu/Ortaokulu, Konaklı İlkokulu ve Bekirhan Ortaokulunu ziyaret ettiler.  TOPRAK, merkez okulları ziyaretlerinin yanı sıra köylerde eğitim gören öğrencileri de ihmal etmiyor, onların sınıf içi etkinliklerine katılıp onlarla hasbihâl ediyor... Müdür ziyaretlerinde hem öğrencilere vakit ayırdı hem de öğretmenlerle bir araya gelip 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi üzerine istişarede bulundu.

Ziyaretleri sırasında idareciler ve öğretmenler ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul yöneticilerinden okulların mevcut durumlarıyla ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alarak okullarda incelemelerde bulundu. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü öğrencilerin sınıf içi etkinliklerine katıldıktan sonra öğrencilerin genel durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgiler edindi. Daha sonra Bekirhan Ortaokulunun yeni yapılan binasını inceledi. Okul yöneticilerinden okullardaki fiziki durum ve devamlılık oranı konuları hakkında bilgi alan TOPRAK, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
ŞEVKİ ASLAN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *