image

Batman'da günlerdir devam eden yağış nedeniyle birçok yerde heyelan ve sel meydana geldi. Aşırı yağış sebebiyle merkeze bağlı Oymataş köyü Soğuksu (Zorava) mezrasında sel yaşandı. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken, ekipler çalışma başlattı.

Heyelan nedeniyle Kozluk ilçesine bağlı Yenidoğan grup köy yolu ile Yazılı köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında kapanan yolların tekrar ulaşıma açıldığı bildirildi.

İl Özel İdaresi heyelan ve sel ile ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "İlimiz merkeze bağlı Oymataş Köyü Soğuksu (Zorava) mezrasında meydana gelen sel nedeniyle ekiplerimiz çalışmalara başlamış olup herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Kozluk ilçemize bağlı Yenidoğan grup köy yolunda yaşanan heyelan sonrası ekiplerimiz tarafından başlatılan temizleme çalışması tamamlanarak yol tekrardan köylülerimizin hizmetine sunulmuştur. Kozluk ilçemize bağlı Yazılı köy yolunda yaşanan heyelan sonrası ekiplerimiz tarafından başlatılan temizleme çalışması tamamlanarak yol tekrardan köylülerimizin hizmetine sunulmuştur." ŞEVKİ ASLAN   

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *