image

Peygamberimiz zamanında olduğu gibi günümüzde de İslam coğrafyasındaki Müslümanlara emperyalistler tarafından boykotlar uygulandığını belirten Diyanet-Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Salih Gültekin, boykotların son bulması için Müslümanlara büyük görevlerin düştüğünü söyledi.

Diyanet-Sen Batman Şube Başkan Yardımcısı Salih Gültekin, tüm İslam coğrafyasında yarın gece idrak edilecek olan Miraç Kandili münasebetiyle önemli açıklamalarda bulundu.

Gültekin, Miraç olayından önce müşrikler tarafından Peygamberimize uygulanan boykotların günümüzde de emperyalistler tarafından tüm İslam coğrafyasındaki Müslümanlara uygulandığını vurguladı.

İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması adına Müslümanlara büyük görevlerin düştüğünü ifade eden Gültekin, Miraç Gecesi'nin iyi değerlendirilip Müslümanların kurtuluşu için dualar edilmesi tavsiyesinde bulundu.

Salıyı çarşambaya bağlayan gecenin Miraç Gecesi olduğunu anımsatan Gültekin, Miraç Kandili'nin tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diledi. Haber Merkezi

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *