image

Batman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Sağlık Personeli, kentteki hastane ve evlerinden çıkamayacak durumdaki hasta ve yaşlıları, oylarını kullanabilmeleri için sandık başına götürdü.

Bu kapsamda belden aşağısı tutmayan 100 yaşındaki Suphiye Günaydın, ambulansla oy kullanacağı Petrol Ortaokulu'na getirildi.

Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ve yürüyemeyen Günaydın, sağlık görevlileri tarafından tekerlekli sedye üzerinde getirildiği okulda 1018 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Yaşlı kadının torunu Emine Uzuntepe, oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunarak, kendilerine oy kullanmak için yardımcı olan 112 Acil Sağlık Personeline teşekkürlerini iletti.

Oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu, oylarını kullandıklarından ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen Uzuntepe, "Nineme ben bakıyorum. Bugün seçme hakkımız vardı, biz de yağmura rağmen gelip oyumuzu kullandık. Bu seçimin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ninem 100 yaşında. Belden aşağısı tutmadığı için 112 Acil Sağlık görevlilerinden yardım istedik. 112 sağlık personeli de hemen geldi ve bize yardım ettiler. Sağlık görevlilerinden Allah razı olsun." diye konuştu. ŞEVKİ ASLAN 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *