image

Özdemir, burada yaptığı konuşmada “Ak Parti olarak kuruldukları günden bu yana birçok zorluğa rağmen halka hizmet etmeye devam ettiklerini” belirterek, “millet ile birlikte yürüyerek badirelerin üstesinden geldiklerini” ifade etti.

Özdemir, ‘’1994 yılını belediyecilik hizmetleri anlamında adeta bir milat haline getiren ve o günden bu yana eylemleri ve söylemleriyle belediyeciliğin ufkunu açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Parti’nin, insan odaklı, güler yüzlü ve dinamik çalışma felsefesini benimseyerek, sistemli bir şekilde yola devam ettiklerini kaydeden Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla halkımızla bütünleşiyoruz. Çünkü hizmet ve projeler bilgi alışverişi yaparak olur. Kapımız her zaman ardına kadar açık. Kapıyı duvar yapan değil, kapısını ardına kadar açan belediyecilik anlayışı ve hizmet aşkı ile görevimizi yapıyoruz. Halkımıza hizmet etmek için bu görevlere geldik. Milletin hizmetkarı olarak vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz. Biz, milletin hizmetkarı olarak, milletimize karşılıksız hizmet etmek için varız. Dün olduğu gibi bugün ve yarında milletimize hizmete devam edeceğiz” diye konuştu. MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *