image

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül seçim çalışmaları kapsamında ilimizi ziyaret etti. Dün öğleden sonra saat 13.45 civarında Valiliği ziyaret eden Gül burada Vali Hulusi Şahin ile görüştü. Bakan Gül daha sonra Batman Adalet Sarayına geçti. Başsavcıyla kısa bir görüşme yapan Bakan Gül, çıkışta Batman Adalet Sarayı önünde açıklamalarda bulundu.

Adalete güvenin artması için bir dizi çalışma başlattıklarını belirten Gül, yargı mensuplarının belirlenen etik kurallara uyacaklarını söyledi. Bakan Gül, “ Adalete güvenin artması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hakim ve savcılarımız bağlayıcı kurallara azami uyarak adalete güvenin artmasını sağlayacaklar.” Dedi.

YARGI REFORMU PAKETİNİ AÇIKLAYACAĞIZ

Yargı reformu paketini yakında açıklayacaklarını, temel sloganlarının güven veren adalet olduğunu söyleyen Bakan Gül, “ Yargı içinde örgütlenmiş terör şebekeleri ayıklandıkça yargıya güven daha da artacak, yargı eski itibarına kavuşacak.” İfadelerini kullandı.

Bakan Gül, daha sonra Ak Partinin seçim lokali açılışına katılarak burada vatandaşlara kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ahmet Kölge

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *