image

22 yaşında olan Hanife Andıç, Kozluk ilçesinin bir köyünde doğum sancıları başlayınca ambulansla Batman Kadın Doğum Hastanesine getirildi. İkiz olan bebeklerinden biri ambulansta diğeri ise hastanede dünyaya geldi. Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisinde 38 gün tedavi gören bebekler sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

38 GÜN TAKİP EDİLDİ

Yenidoğan Uz.Dr.Hatice Turgut şöyle bilgi verdi, ''31 hafta premature ikiz eşi yarık damak dudak ile  1540 gram ve 1900 gram  doğdular. Prematüre doğumsal  anomali nedenleri ile 38 gün takip ettik.  İkizlerden birine kalp durması nedeniyle müdahale edilip, daha sonra uzun süre  solunum cihazında takip edilerek hayata  döndürüldü. Anne eğitimi  ve bebeklerin tedavisi tamamlanarak zorlu bir süreçten  gecen hastalar taburcu edildi.”

ÇOK İYİ BAKTILAR

Anne Hanife Andıç ise ikiz bebeklerinin sağlığına kavuşması ile ilgili şunu söyledi; "İkiz bebeklerim çok sıkıntılı bir süreçten geçti. Birinin kalbi durdu zaten, doktorların hızlı müdahalesi ile kurtuldu. İkizler 38 gün yoğun bakımda kaldı, bende hastanenin anne otelinde kaldım. Verilen hizmetten memnunum. Bebeklerimin sağlığına kavuşmasında personelin çok emeği var. Hepsinden Allah razı olsun.” RECEP FIRAT

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *