image

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çeşitli operasyonlarda uyuşturucu ve hırsız suçlarından 3 kişi yakalandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerimizin ilimizde sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar bir mahallede yapılan kontroller sırasında M.Z.T isimli ve B.A. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilmiş, şahısların yapılan kaba üst aramalarında; satıcı B.A isimli şahsın üzerinden 4 parça halinde ağırlığı 46.77 gram esrar maddesi ve 204 TL para,  kullanıcı M.Z.T: isimli şahsın üzerinden 1 paket halinde 17.77. gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınana şahısların Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından B.A isimli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.” Denildi.

MOTOR HIRSIZINA GÖZALTI

 Çalıntı motorla yaşı küçük bir hırsızlık şüphelisinin yakalandığı belirtilen açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin devriye görevini ifa ettiği sıralarda bir şahsın plakasız mavi renkli motoru sürükleyerek götürdüğünü fark etmesi üzerine yapılan kontrolde motorun 26.01.2019 günü çalındığı tespit edilmiş olup,  C.Savcısının talimatı gereği motorsiklet işlemlerin ardından yasal sahibine teslim edilmiş, yakalanan yaşı küçük şahıs gözaltına alınarak mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir. “ ifadeleri kullanıldı.

KAÇAK SİGARA OPERASYONO

Kaçak sigara operasyonuyla ilgili de açıklama yapıldı,  Açıklamada,“ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde 02.02.2019 günü durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta 3.370 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir.  Konu ile ilgili (2) şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir.” Denildi. MEHMET EMİN URAZ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *