image

Yaşamın gittikçe pahalılaştığı son yıllarda insanların daha tasarruflu davranmaları gerektiğini belirten Mobilya döşemecisi Abdurrahim Gülmüş, yeni koltuk almak yerine vatandaşın eski koltuklarını yenilemesinin daha karlı, tasarruflu olduğunu söyledi. Koltuk yenileme detayları ile alakalı gazetemize açıklamalarda bulunan Gülmüş, geçen seneye oranlar işlerin düştüğü ve fiyatların azda olsa arttığını ifade etti.

“ESKİYİ YENİLEMEK DAHA TASARRUFLU”

Konu ile ilgili gazetemize konuşan Gülmüş, “Yılardır eski mobilyaları yenileme işini yapıyorum. Son zamanlarda bildiğiniz üzere her üründe fiyat artışı yaşandı. Özelikle mobilyalarda fiyatlar fazlasıyla arttı. Hal böyle olunca insanlar eski mobilyalarını getirip yeniletiyorlar. Yani şimdi yeni bir mobilya almak en az 4 bin liradan başlıyor ama eski mobilyaları yenilemek iki bin lira. Bu yüzden vatandaşlarda rağbet gösteriyorlar. Yenilemeden sonra mobilyaların sıfırdan farkı kalmıyor, vatandaşta bu yüzden sıfır almak yerine yenilemeyi tercih ediyorlar. Fiyatlar geçen seneye oranla daha pahalı aynı şekilde işlerimizde geçen seneye oranla daha düşük.” İfadelerini kullandı.

“BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ”

Eski koltukların yenilenme süreci ile alakalı bilgilendirmelerde bulunan Gülmüş, “Gelen eski koltukların her şeyini söküyoruz. Kumaşları, altındaki süngerleri, ayakları dahil, sadece iskeleti kalıyor. Bu iskelete ilk önce bir onarım yapıyoruz ve artından süngerleri yerleştiriyoruz. Ardından kumaşı üzerine monta ederek sıfır bir koltuk yapıyoruz. Tabi bunların hepsi vatandaşın isteğine göre giydiriliyor, süngeri, kumaşı müşteri nasıl isterse o şeklide yapabiliyoruz.” Şeklinde konuştu.

MEHMET EMİN URAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *