image

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Kadın Platformu tarafından ağır şartlar altında ve çaresizlik içinde yaşam mücadelesi veren Türkiye sınırındaki Suriyeli selzedelere battaniye ve hijyen paketi kampanyası yardımı başlatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Betül Şat, tüm Batmanlıları kampanyaya destek vermeye çağırdı.
Şat, "Müslüman olmanın getirdiği sorumluluk gereği, ağır şartlar altında ve çaresizlik için de yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimizin sıkıntılarına bir nebze çözüm sunabilmek için battaniye ve hijyen paketi kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bir battaniye ve hijyen paketinin ücreti 50 TL'dir. Batman'ın duyarlı halkını kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Gelin, bu zorlu şartlarda onlar için bir kez daha harekete geçelim. Yaraları birlikte saralım. Şüphesiz ki iyilikler Allah'ın katında zayi olmaz." dedi.
"Kamplarda zor şartlarda yaşam mücadelesi veriliyor"
Batman İHH Hanım Kollarından yapılan açıklamada ise Hatay Reyhanlı'da bin çocuğa atkı, bere ve çorap yardımında bulunulduğu belirtildi. İlkha
 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *