image

17-12-2018 tarihinde iki grup ile başlayan müsabakalara A grubunda, Üretim Müdürlüğü, Emekliler, Hukuk Müşavirliği, Kristal Park ve Bilgi İşlem takımları yer alırken, B grubunda ise; Mühendislik Müdürlüğü, İş Güvenliği, Kthm, Güvenlik ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü yer aldı.

Günde çift maç ile yapılan lig müsabakaları sonuncunda yarı finallere Emeklispor, Güvenlik, Mühendislik Müdürlüğü ile Üretim Müdürlüğü kalmayı başardı.

03.01.2019 tarihinde yapılan yarı final müsabakalarında Mühendislik müdürlüğü-Üretim Müdürlüğü’nü 3-1 yenerek finale çıkan ilk takım olurken, günün ikinci müsabakasında ise Emeklispor –Güvenlik servisini 3-1 yenerek finalin ikinci takımı oldu. Emeklispor maçında tribünler tıklım tıklım olurken, Emekliler Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen’in meyve ve tatlı ikramı takdir topladı.

Demir “Finale Batman’lıları bekliyoruz”

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir final maçına herkesi beklediklerini belirtti. Demir yaptığı açıklamada “Kurumumuzun kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan üniteler arası Voleybol turnuvası çok güzel şekilde sürmektedir. Müsabakalar esnasında tribünler tıklım tıklım dolmakta. Katılan tüm takımlara, sporculara ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Emeklispor ile Mühendislik Müdürlüğü arasında oynanacak olan final maçına tüm Batman’lıları finale davet ediyorum” dedi. RECEP FIRAT

 

 

 

                 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *