image

 

Buluşma toplantısının konuğu Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Müdür yardımcısı Afif Çelebi ve Çed Şube Müdürü Hamza Uçar idi.

 Programda konuşan ASKON Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, “Batman’da yatırım yapan ve yapacak olan tüm yatırımcıların hizmetindeyiz. Yatırım yapacak olan işadamlarının sorunlarının takipçisiyiz. Yaşadıkları sıkıntıları giderme adına elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz.” diye konuştu. Nasıroğlu ayrıca, içinde bulunduğumuz coğrafyamızın hareketliliğinden kaynaklı oluşan sıkıntılardan ülkemizin de etkilendiğini belirterek, özellikle içinde bulunduğumuz sıkıntılardan dolayı sayın Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik, istihdam ve yatırıma devam çağrısından sonra iç ve dış güçlerin saldırılarına inat, tüm üyeleri ile birlikte ciddi bir çalışma içinde olduklarını, il dışından, özellikle İstanbul’dan ilimize yatırımcı kazandırmak amacıyla büyük firmalarla görüştüğünü ve yakın tarihte firmalardan birkaçını Batman’da ağırlayacaklarını dile getirdi.

 

Sohbet ortamında geçen toplantıda, Askon ailesinin üyelerini imar affı, kentsel dönüşüm ve Çed Raporları ile ilgili konularda bilgilendirmek amacıyla söz alan İl Müdürü Muzaffer Özkan, ilgili konularda bilgilendirme yaparak ilimizde yatırım yapacak tüm yatırımcıların 7/24 hizmetinde olduklarını ve yatırımcıların iş ve işlemlerini bürokrasiye takılmadan hızlı bir şekilde yapabilmelerini sağlamak amacıyla tüm ekibiyle ciddi bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Ayrıca Askon’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilimiz için yapılan çalışmalardan dolayı Askon ekibini takdir ettiğini ifade ederek, yaptıkları davet için şube başkanı Nasıroğlu’na teşekkür etti.

 

Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu da, toplantının verimli geçtiğini belirterek, toplantı sonunda ASKON üyelerinin sorularını cevaplandıran Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan ve ekibine Askon Batman Şubesi adına teşekkür etti. AHMET KÖLGE

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *