image

ASKON Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu açılış konuşmasında kentin ekonomisi ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Nasıroğlu, ilimizde faaliyet yapan üyelerinin ve yatırım yapacak işadamlarının hizmetinde olduklarını belirterek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Nasıroğlu; İlimizdeki Yatırımı devam eden Kadın Doğum Hastanesi, yeni yapılacak 500 yataklı hastane, şehir hastanesi, tıp fakültesi, OSB, yeni yatırımlar, sol sahil sulama kanalı, kuzey çevre yolu, banka kredileri, hava mania, Kentsel dönüşüm ve bürokrasideki sıkıntılar hakkında bilgi verdi.
Askon’unun ilimizdeki faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyleyen Akparti milletvekili Ziver Özdemir’de Batman’da yatırım yapan ve yapacak olan tüm işadamlarının hizmetinde ve yanında olduklarını ifade ederek yatırım yapacak iş adamlarının sorunlarının takipçisi olduklarını ifade etti. Kadın Doğum Hastanesi, yeni yapılacak 500 yataklı Hastahane, üniversite yolu, ve diğer yaptırımların takipçisi olduklarını, ilimize yatırım konusunda Ankara’da gerek Cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi gerek, bakanlıklar düzeyinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Özdemir, olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Özdemir, “Batman’ı cazibe merkezi haline getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. MEHMET EMİN URAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *