image

 

18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında Batman Otogar Bitişiği Mevlit Alanında düzenlenen Batman 2. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile 2. İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuara Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Şevket Ertuğ Aksoy, Milletvekili Ziver Özdemir, Tarım ve Orman Bakanlığı Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Batman ve diğer illerden çok sayıda iş adamı, yatırımcılar katıldı.

Farın açılışında konuşan Vali Deniz, “ Fuarı düzenleyen arkadaşlarla konuştum. Bana fuara katılımın geçen seneki gibi yoğun olacağını, katılımcıların yarısının Batman dışından geleceklerini söylediler. Böyle bir kriz ortamında fuara katılımın yoğun olması çok değerli ve sevindiricidir. Fuarda firmalar ürünlerini tanıtacaklar, iş adamları işbirliğine gidecekler, yatırım konusunda anlaşmalar olacak. Ayrıca fuar zamanlarında şehrimiz hareketleniyor. Bu Batman için her hâlükârda çok olumlu bir gelişme.” Dedi.

  Tarım ve Orman Bakanlığı Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş da fuarda bir konuşma yaparak tarımın bir ülkenin kalkınması için çok önemli bir faktör olduğunu, bakanlık olarak yatırımcılara destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. ŞEVKİ ASLAN   

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *