image

 

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 5. Hafta erteleme maçı öncesi yaptığı konuşmasında Sinan Sadak’ın Dünya Şampiyonu olduğunu Türkiye’yi ve Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek kazandığı başarıdan dolayı tebrik etti. Sadak’a evinin sembolik anahtarını teslim eden Belediye Başkan Vekili Aksoy, başarının sadece Sinan’ın başarısı olmadığını Türkiye’nin, Batman’ın başarısı olduğunu kaydetti. 

Sadak’da büyük bir başarı elde ettiğini, bunun önce bir hayal olduğunu, fakat çalışma ile kazanılamayacak bir başarının olmayacağını ifade ederek: “Batman Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy, Kulüp Başkanımız Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman halkı ve ailemin desteğine teşekkür ediyorum. Onlar benim yanımda olduğu için bu büyük başarıyı elde ettim. Başkan Vekilimiz Aksoy bize büyük bir sürpriz yaptı. Kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Oldukça mutlu olduğu gözlemlenen Sinan Sadak’a anne ve babası da eşlik etti. Başkan Vekili Aksoy, evin anahtarını Sinan Sadak’a verirken, annesine de çiçek takdim etti. AHMET KÖLGE 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *