image

 

Hentbol sporunu geniş kitlelere sevdirme ve tanıtmanın yanı sıra süper ligde mücadele veren 1955 Batman Belediyespor Hentbol takımının başarılarını anlatma, seyircileri tribünlere çekme, takımın teknik heyetini ve oyuncularını öğrencilerle buluşturup kaynaştırmaya yönelik olarak düzenlenen programın bu haftaki adresi 2 farklı okul oldu. 

Doğa Koleji ve Fatih Ortaokulunda düzenlenen 2 ayrı programda, başarılı hentbol takımının oyuncularını karşılarında bulan öğrencilerin heyecanı ve ilgisi büyük oldu. Öğrenci ile oyuncuların kısa sürede kaynaştığı panele katılım sağlayan öğrencilerin coşkusu, oyunculara sorulan sorulara da yansıdı. 

Fatih Ortaokulunda konferans salonunda düzenlenen panel, Doğa Kolejinde ise yöneticilerin hazırladığı özel bir platformla açık havada gerçekleşti. Okul yönetimi ve öğretmenlerin de katılım sağlayarak özel ilgi gösterdiği panelde, öğrenciler merak ettiği tüm soruları oyunculara sorma fırsatı buldu. 

Panelin bitiminde öğrenciler, teknik heyet ve oyunculardan imza alırken, teknik heyetin hentbol sporu ve hentbol takımı ile ilgili öğrencilerin bilgilerini ölçtüğü sorulara doğru cevabı verenlere ise 1955 Batman Belediyespor Hentbol takımının taraftar tişörtleri ve atkıları dağıtıldı. Panel hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *