image

 

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti. 

TÜRKİYE'DE EN FAZLA CİRO YAPAN OKUL; "BATMAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ" 

Sabahın ilk saatlerinde Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Deniz, ilimizdeki tüm okulların yanı sıra komşu illerdeki bazı okulların masa, sandalye, dolap, kitaplık gibi ihtiyaçların üretildiği mobilya atölyesinin yanı sıra metal, araç teknolojileri ile elektrik ve elektronik atölyelerinde eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya gelerek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin geçen eğitim-öğretim yılında 5 milyon 455 bin TL döner sermeye ile Türkiye geneli teknik liseler arasında  ilk sırada yer aldıklarını belirten okul yöneticileri, Öğrencilerin yaz ayları ve eğitim öğretim süresince çalışarak kendilerine, ailelerine ve okulun ekonomisine önemli oranda katkıda bulundukları ifade edildi. 

Okul bünyesinde engelli öğrenciler için açılan özel eğitim sınıfını ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle yakından ilgilenerek kendileriyle bir süre sohbet etti. 

SELAHADDİN EYYÜBİ ANADOLU LİSESİ 

Daha sonra Yenişehir Mahallesinde bulunan Selahaddin Eyyübi Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu, akademik eğitimin yanında kitap okuma alışkanlığının edinmelerini istedi. 

VALİ DENİZ, “NİZAMÜLMÜLK Z KÜTÜPHANESİNİN” AÇILIŞINI YAPTI 

Okuldaki incelemelerin ardından okulda yeni düzenlenen Nizamülmülk “Z” kütüphanesinin açılışını öğrencilerle birlikte yapan Vali Deniz, “Batman Her Yerde Okuyor Kampanyası” kapsamında öğrencilerle bir süre kitap okuyarak, Valiliğimizin katkıları ile geçen yıl okullarımızda yapımları başlatılan Z kütüphane sayısının 30 ulaştığını belirtti. 

YENİŞEHİR İLKOKULU VE ORTAOKULU 

 Yenişehir mahallesinde bulunan Yenişehir İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, okulda incelemelerde bulundu, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

VALİ DENİZ, “ALİ EMİRİ EFENDİ Z KÜTÜPHANESİNİN” AÇILIŞINI YAPTI 

Daha sonra okul bünyesinde düzenlenen Ali Emiri Efendi Z Kütüphanesinin açılışını yapan Vali Deniz, Batman Her Yerde Okuyor Kampanyası” kapsamında öğrencilerle bir süre kitap okudu.

 BATMAN SPOR LİSESİ 

Batman Spor Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulunan Vali Deniz,  yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Spor salonunda ve sınıflarda eğitim-öğretim gören öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, öğrencilerden sportif aktivitelerin yanı sıra bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *