image

 

Bulantı, kusma ve tekrarlayan karın ağrısı şikâyetiyle Genel Cerrahi Polikliniğine başvuran hastaya Op.Dr. Vedat Deniz ve Op.Dr. Güneş Tekten tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyatla hasta sağlığına kavuştu.

İLERİ CERRAHİ UYGULAMALAR YAPILMAKTADIR

Başarılı ameliyata ilişkin Op.Dr. Vedat deniz şöyle dedi, “Uzun zamandır bulantı, kusma ve tekrarlayan karın ağrısı şikayetiyle Genel Cerrahi Polikliniğimize  başvuran 26 yaşındaki Burhanettin Gümüş adlı hastaya  Bölge Devlet Hastanemizde ilk defa Kapalı yöntemle midesinin 3’te 2’si alındı ve ince bağırsak ile birleştirildi. Ameliyat başarılı geçti. Sağlığına kavuşan hastanın sevinci bizleri çok mutlu etti. Hastanemizde de kapalı yöntemle ileri cerrahi uygulamalar yapılmaktadır.”

SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM

Yılardır ağrı çektiğini, su dahi içse kustuğunu ve ilaçların fayda etmediğini belirten Burhanettin Gümüş, Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarına güvendiği için burada ameliyat olduğunu söyledi. Ameliyattan sonra tüm şikâyetlerinin geçtiğini ve çok mutlu olduğunu dile getiren Gümüş hastane yetkililerine ve sağlığına kavuşturan doktorlarına teşekkür etti. MEHMET EMİN URAZ


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *