image

 

Çocuk Odaklı Toplum ve Hak temelli Sosyal Hizmet Modelinin Yaygınlaştırılması Projesi ile başlatılan çalışmalar kapsamında TP Kristal Park’ta toplantı düzenledi.Toplantıya Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın, Adnan Yürük, Belediye birim müdürlerinin yanı sıra ÇAÇA Yönetim Kurulu Başkanı Azize Leygara, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Tanıtım ve Marka Ofisi Proje Koordinatörü Dr. Jale Velibeyoğlu katıldı. 

Belediye Başkan Vekili Aksoy, belediyenin yapacağı tüm çalışmalarda önceliğin çocuk odaklı olması gerektiğini söyledi. 

Başkan Vekili Aksoy, Belediye olarak yapılan hizmetler arasında çalışmaların amaç değil araç olarak yapıldığını dile getirerek: “Örneğin belediye bir park yapıyorsa bu amaç olarak değil araç olarak yapılıyor. Orada sosyalleşmeye katkı sağlamak amacıyla yapılıyor. Biz yaptığımız tüm çalışmalarda çocuklara öncelik sağlayarak yapıyoruz. Tüm birimlerimiz yapılan çalışmalarda çocukları düşünerek projelerini hazırlıyor ona göre yapıyor” ifadelerini kullandı. 

Batman’da farklı yaş aralığında bulunan ve çoğunluğu kız çocuklarından oluşan toplamda 260 çocuğa çeşitli aktivitelerin yapılması konusunda eğitimlerin verildiği Çocuk Eğitim Atölyesine desteğini sürdüren Batman Belediyesi, çocukların rahat bir yaz tatili geçirmelerine de olanak sağlıyor.

ŞEVKİ ASLAN


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *