image

 

Damla Projesi Kapsamında Batman’a Gelen Üniversite Öğrencileri Valiliğimizi Ziyaret Ettiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Damla Projesi kapsamında Batman’a gelen üniversite öğrencileri Valiliğimizi ziyaret ettiler.

Valilik toplantı salonundan ülkemizin farklı üniversitelerinde eğitim gören yerli ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 40 kişilik ekiple bir araya gelen Vali Vekili Mekan Çeviren, üniversiteli gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. 

Ziyaret sırasında gençlere; Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Damla Projesi Koordinatörü eşlik etti. 

Zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış petrol kenti Batman’da üniversiteli öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Vekili Çeviren, “Batman’da Anadolu insanının samimiyetini ve sıcaklığını göreceksiniz.  Türkiye’nin farklı kentlerinden gelip, böyle anlamlı bir projede gönüllük esasına göre görev almanız ve Batman ile gönül köprüsü kurmanız bizleri mutlu etti” diye konuştu. 

Ziyaret, öğrenciler tarafından projenin amacına ilişkin değerlendirmeleriyle son erdi. 

Proje kapsamında, Üniversite öğrencileri ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Sevgi Evi, Çocuk Evleri, köy ziyaretleri ve çocuklarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirecekler. İLHAN YILDIZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *