image

 

Belde Mahallesinde bulunan ve çevresinde 3 okul ile 1 halk parkı olan 3257 sokaktaki bulvar her yağışta büyük mağduriyete yol açıyor. Alt yapının çok zayıf olduğu bulvar ile yol kavşağı yağmurlu günlerde sele teslim oluyor.

ÖĞRENCİLER MAHSUR KALDI

Dün yaşanan kısa süreli şiddetli yağış yine kavşağı sel altında bıraktı. Sağanak yağıştan dolayı İMKB Belde Ortaokulu bahçesi su ile dolarken öğrenciler okulda mahsur kaldı.

Yılardır gazetelere haber konusu olan, İMKB Belde Ortaokulunun kapısının önünde biriken sular mahalleliyi ve öğrencileri zor durumda bırakıyor. 3 okulun yol güzergâhında bulunan kavşak, her yağmurda su biriktiriyor ve her seferinde de vatandaşa büyük sıkıntılar yaşatıyor. İMKB Belde Ortaokulu, İMKB Belde İlkokulu, Raman Anadolu Lisesi’nin de yollları üzerinde bulunan kavşak, ne arabalara ne de yayalara geçit veriyor.

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Konu hakkında konuşan vatandaşlar, “Her sene yağmur yağdığında bu kavşak su topluyor ve biz her seferinde mağdur oluyoruz. Defalarca yetkililere başvuru yapılmasına ve gazetelerde çıkmasına rağmen hala tablo aynı. Çocuklarımızı bazen okuldan alamıyoruz, mahsur kalıyorlar, bazen evimize bile gidemiyoruz.  Yetkililerden isteğimiz bu kavşağın bir an önce yapılıp, bizi bu dertten kurtarmalarıdır.” Diye konuştular. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *