image

 

Ömer ÇETİN ( 69 yaş) isimli hasta Özel Batman Dünya Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Polikliniğine bel fıtığı ameliyatı olmak için başvurdu. Hasta, daha önce başka doktorlara gittiğini kendisine bel fıtığı nedeni ile opere olması gerektiği söylendiğini belirtti.

Dünya Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Doktoru Op.Dr. Oğuz ÖZEL tarafından muayene edilen ve sol tarafı tutmayan hastada beyin MR ’ı çekildi. Hastanın değerlendirilen beyin MR görüntülemesinde beyin tümörü tespit edildi.

 Konuyla ilgili açıklama yapan hastane yetkilileri, "Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Oğuz ÖZEL; hastanın bacağındaki şikayetlerinin beyin tümörü nedeniyle olduğunu, ameliyat olması gerektiğini ve ameliyatın olası sonuçlarını hasta ve hasta yakınlarına   anlatarak operasyon önerdi. Hasta, ameliyatı kabul etmesi üzerine ameliyata alındı.Başarılı ameliyatın ardından hasta servise çıkarıldı. Genel durumu iyi olan hasta geri kalan tedavisi için Radyasyon Onkolojisi ve Medikal Onkolojiye gönderildi." ifadelerini kullandı.

Beyin ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Oğuz ÖZEL; bel fıtığı nedeni ile gelen hastanın beyin tümörünün yakalanmasının kendisi için büyük mutluluk olduğunu belirtti. RECEP FIRAT

 


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *