image

 

 Vatandaşın kahvaltılarını daha iyi ve sağlıklı bir şekilde yaptıklarından dolayı ilgi gördüğünü belirten işyeri sahibi Erdal Kılıçaslan, bu ürünlerin kahvaltılık olarak satılmasının ilimizde pek yapılmadığını ve özellikle bazı alışa gelmemiş ürünlerin büyük rağbet gördüğünü belirtti.

“VATANDAŞ İŞYERLERİNDE KÖY KAHVALTISI YAPABİLİYOR”

Köy kahvaltısının artık her yerde yapılabileceğini belirten Kılıçaslan, “İnsanlar önceden işyerlerinde sürekli olarak hamur işi tüketiyorlardı, bizde aslen Kurtalan geleneğinde olan bu hizmeti neden Batmanda vermeyelim diye düşündük. Duyan vatandaşlarda rağbet etmeye başladı. Hiçbir fabrikasyon ürünü buraya sokmuyoruz, çünkü insanlar köy kahvaltılarına hasret. Biz de onun farkına varıp böyle bir hizmet vermeye başladık. Vatandaş artık işyerinde köy kahvaltısı yapabiliyor.” Diye konuştu.

“FAVORİ KÖY ÜRÜNÜ BAL-KAYMAK”

Birçok favori ürünlerinin olduğunu belirten Kılıçaslan, “Biz burada birçok köy ürünü, az miktarlarda kişi sayısına göre satıyoruz. Yani insanlar 1 kilo peynir, zeytin almıyor, o günkü ihtiyacına göre alıyorlar. Özel yaptırdığımız birçok peynir çeşidi, soslu zeytin çeşitleri, sucuk, yoğurt ve kaymağı, bal, kaymak, kavurma ve birçok çeşit. Bu ürünler arasında en çok beğenilen bal-kaymaktır. Bu yoğurt kaymağı değil, sütün yağından yapılan kaymak. Vatandaş bu ürünü çok seviyor, bazıları evlerine götürüyor.” Dedi. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *