image

 

Yaşına rağmen spordan vazgeçmeyen 54 yaşındaki Mahmut Çetin, spor yapmak için arabasını evde bıraktığını ve sürekli bisiklet sürerek zinde kalmaya çalıştığını belirtti. Bölge hastanesinde çalışan Çetin, lüks bir arabasının olduğunu, yine de bisikleti tercih ettiğini ifade etti. Gülistan caddesinde bisiklet sürerken karşılaştığımız Çetin’e yoldaki vatandaşlar imrenerek bakarken, Çetin yaşıtlarını yürüyüşe ve spora çağırdı.

“YAŞITLARIMA SPOR YAPMALARINI ÖNERİYORUM”

Yaşıtlarına spor yapmalarını öneren Çetin, “Benim lüks bir arabam var ama bisikletim ile dolaşmayı daha çok seviyorum. Bisiklet hem daha hafif ve hem daha kolay, her yere kolaylıkla ulaşabiliyorum. Özellikle spor yapmış oluyorum, her yere bisikletim ile gidiyorum. Ben hala çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim, çünkü hareketsiz kalırsak daha hızlı hastalanırız. Yaşıtlarıma ve hemşerilerime önerimde sürekli arabalar ile yolculuk edip veya evde sürekli olarak oturmasınlar, dışarıya çıkıp yürüsünler, spor yapsınlar.” Diye konuştu.

“AKARYAKIT FİYATLARI ZATEN PAHALI”

Hem spor yapıp hem fazla masraftan kaçınabileceklerini belirten Çetin, “Hep araba ile yolculuk edip hareketsiz kalmasınlar, zaten akaryakıt fiyatları oldukça yüksek, dışarı bir çıktığında en az 50 lira gidiyor. Bisiklet çok kullanışlı oluyor, her yerden geçip trafiğe takılmadığınız için siniriniz bozulmuyor, park yeri için 2 saat uğraşmanıza gerek kalmıyor. Tüm yaşıtlarıma spor yapmayı öneriyorum. Dedi. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *