image

 

Amerika’nın vahşi katliamını kınayan Şahin, “ ABD, 11 Eylül ikiz kule saldırılarından sonra düşman kontenjanına Müslümanları yerleştirdi. Teröre destek veren hareketlerin bulunduğu bahanesiyle Afganistan’ı işgal etti. İşgal, sömürü ve katliam ile özdeşleşen ABD, uyguladığı şeytanî politikasıyla 2001 tarihinden bu yana Afganistan’da insanların temel hak ve hürriyetlerinin tamamını ayaklar altına aldı,  insansız hava araçlarını kullanarak on binlerce sivili hunharca katletti. Tarihi, sömürü ve katliamlarla dolu olan ABD, dünyanın gözü önünde masum ve sivil insanları katletmeye devam etmektedir.” Dedi.

Medrese katliamının ABD’nin Müslümanlara düşmanlıkta sınır tanımadığını gösterdiğini belirten Şahin, “İki gün evvel Afganistan’ın Kunduz vilayetinde bulunan bir medresede düzenlenen mezuniyet töreni sırasında, ABD güçleri tarafından yapılan hava saldırısında 100’ün üzerinde talebe, müderris ve aile fertleri katledildi, yüzlercesi de yaralandı. Afganistan’daki medrese katliamı; ABD’nin vahşet politikasını, insanlıktan nasibi olmadığını, sadist ruhlu olduğunu, Müslümanlara olan kin ve düşmanlıkta sınır tanımadığını ve hiçbir hassasiyete önem vermediğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.” İfadelerini kullandı.

Medrese katliamında şehit olanların Müslümanların vahdetine vesile olmasını dileyen Şahin son olarak şunları söyledi: “Medrese saldırısında katledilen Kur’an talebesi kardeşlerimize Rabbimizden rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralananlara da şifalar dileriz. Şehit olan 100 Kur’an talebesinin kanının, İslam dünyasının vahdet ve birliğine, zalim ve müstekbirlerin saltanatlarının yıkılmasına ve yeryüzündeki tüm zulümlerin sona ermesine vesile olmasını yüce Rabbimizden temenni ederiz. Rabbimiz, kardeşlerimizin şahadetlerini kabul etsin. Kahhar olan Allah’ın gazabı ve laneti, İslam coğrafyasını kan gölüne çeviren ABD ve işbirlikçilerinin üzerine olsun.” Mehmet Emin Uraz

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *